Ervaringen van andere vraagouders

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
4 berichten.
Sabina van Gorkum Sabina van Gorkum schreef op mei 8, 2021 om 11:33
Sinds November 2019 is onze dochter Fenna gestart bij de opvang van Marieke. Inmiddels is onze dochter 2 jaar en gaat ze graag naar Marieke toe. Marieke is een lieve, zorgzame en ontzettend betrokken gastouder. Ook is Marieke communicatief erg sterk en duidelijk en dat is erg fijn. Marieke is flexibel en heeft enorm veel liefde voor al haar opvangkindjes. Wij brengen onze dochter vol vertrouwen naar Marieke toe. Een betere gastouder hadden wij ons niet kunnen wensen!
Lydia hoogendoorn Lydia hoogendoorn schreef op april 13, 2017 om 13:21
Marieke is een lieve gastouder met liefde voor elk kind die er komt.ze is ook duidelijk voor de kinderen wat ze wel en niet mogen en dat is heel fijn want dan weten de kinderen waar ze aan toe zijn kortom een super gastouder
Xandra halderman Xandra halderman schreef op april 13, 2017 om 13:10
Ze is een hele goeie Gastouder echt een aanrader mijn zoontje daley ga er altijd met heel veel plezier heen toen ik er voor het eerst kwam voelde ik me gelijk op me gemak en vertrouwd ze leer de kinderen ook veel bik dat ze een goeie start na de basischool kunne maken
Rinske Goeseije Rinske Goeseije schreef op april 13, 2017 om 12:58
Sinds januari 2015 komt mijn zoontje van toen 3 maanden oud inmiddels 2,5 jaartje oud bij Marieke. Marieke is een lieve warme gastouder waar ik met alle vertrouwen mijn kind achterlaat en straks ook mijn dochtertje als ze groot genoeg is. Marieke creeert een gezellige warme huiselijke sfeer bij haar thuis waar je je onmiddellijk thuis voelt. Daarnaast besteedt ze aandacht aan thema's, feestdagen en speelt ze graag buiten met de kinderen. Een hele fijne gastouder waar ik mijn kinderen met een gerust hart achterlaat als ik zelf aan het werk ben.